این مقاله ی آپدیت تحلیلی مقاله ی سفارش خوانی RLC می باشد که توسط آقای سعید حسینی، از دانشجویان دانشکده بازار نوشته شده است.
با سلام، در این مقاله به سفارش خوانی رمز ارز RLC پرداخته ایم.
iExec RLC با نماد اختصاری RLC یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۸۸.۹ میلیون دلار، در رتبه ۱۹۲ بازار قرار داشته و سهم ۰.۰۰۹ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد . هر واحد از iExec RLC در این لحظه با قیمت ۱.۰۹ دلار، با احتساب نرخ تتر ۳۲,۶۰۷ تومان معادل ۳۵,۷۸۹ تومان معامله می شود و حجم مبادلات روزانه آن ۲۶.۷۵ میلیون دلار است. قیمت در ۲۴ ساعت اخیر -۱۳.۵۰% کاهش یافته است. بالاترین قیمت iExec RLC در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰(10 May 2021) معادل ۱۵.۰۳ دلار بوده که همینک %۹۲.۷۰ پایینتر از آن زمان قرار دارد. تعداد واحدهای در گردش iExec RLC ۸۱ میلیون و تعداد کل واحدهای آن ۸۷ میلیون خواهد بود. در حال حاضر فعال ترین صرافی که در آن iExec RLC معامله میشود، صرافی Binance با سهم %۵۵.۹۴ از حجم معاملات روزانه است.
با توجه به تحلیل انجام شده قبلی(روی عبارت قبلی کلیک کنید) ،ارز مذکور توانست تی پی اول خود را بزند و به عبارتی خریدارها تونستن به هدف اول خود یعنی کلین کردن سفارشات فروشندگان درآن محدوده دست پیدا کنند.
طبق تحلیل مجدد، این ارز میتواند تا محدوده شکست خط روند پولبک بزند. که این محدوده طبق بررسی انجام شده در هفتگی و روزانه به شرح تصاویر زیر میباشد.
طبق تصویر هفتگی :
کندل پین بار محدوده بیس و شروع عدم تعادل خریداران و همچنین محدوده طلاقی در شکست خط روند میباشد لذا انتظار میرود خریداران در این قسمت مجدد وارد مارکت شوند.
حال این محدوده بیس را در روزانه بررسی میکنیم.
طبق تصویر روزانه:
محدوده اینترچنج زون میتونه جهت ورود مناسب تر باشد چرا که طبق تصویر این محدوده هم پولبک به خط روند بوده و هم اینکه اغاز رالی خریدارها.
اما طبق تصویر در نزدیکی این اینترچنج زون ما یک ناحیه بیس دیگه نیز داریم.
پس این محدوده رو هم جهت خرید مدنظر قرار میدهیم.
در اینجا جدا از اینکه به مارکت و رفتار بیت میبایست توجهی داشت بهتر است به نوع رفتار قیمت در بازگشت به محدوده بیس مدنظر بخوبی دقت کرد.
مواردی که در بازگشت قیمت (دراپ) باید دقت کرد:
- مومنتوم حرکت (ایا شیب تند یا خیر؟)
- سایزکندلهای قرمز و همچنین کلوز کردن انها(شدو دارند یا خیر؟)
- و همچنین دقت به حضور خریدارها طی بازگشت(آیا کندلهای سبز دیده میشه؟)
- و در نهایت در نزدیکی بیس رفتار فروشندگان و خریداران دقت شود
- البته این موضوع هم فراموش نشه که تمامی موارد فوق در مولتی تایم هم بررسی شود.
نتیجه:
اگر عدم تعادل فروشندگان دردراپ، مخصوصا در زمان رسیدن به محدوده بیس مدنظر ضعیف تشخیص داده شد ،میتوانیم با مدیریت سرمایه وارد خرید شویم.
البته نظر شخصی بنده این است که بصورت پله کانی هم میتوان وارد پوزیشن شد و استاپ را زیر محدوده بیس اصلی گذاشت.
( مجدد خاطر نشان میشود در زمان رسیدن قیمت به محدوده بیس مذکور رفتار معامله گران در مولتی تایم میتونه میزان حجم ورودی رو در هر بیس بهتر نشان دهد)
با تشکر از اساتید عزیز جناب اقایان رجبی و کاشکی
و همچنین تیم محترم،با آرزوی سلامتی و بهترینها
این مقاله توسط دانشجویان دانشکده ی بازار گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی نگارش یافته است و گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی نسبت به کلیه ريسك ها، تصمیمات، برداشت ها و اقدامات شما عزیزان، سلب مسئولیت می نماید و مسئولیت یا پاسخی برای معاملات دوستان نخواهد داشت.
در گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی دوره های مختلفی وجود دارد که می توان به کتاب بازاریابی در رکود، آموزش مدیریت سرمایه، دوره جامع ارزهای دیجیتال، دوره رایگان آشنایی با ارزهای دیجیتال، دوره معامله گری در بازارهای مالی، آموزش صرافی کوکوین و تحلیل بازارهای مالی و پیش بینی اقتصاد 1401 اشاره کرد.
مقالات گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی در دسته بندی های تحلیل ارز دیجیتال، تحلیل اتریوم، تحلیل آلت کوین ها، تحلیل بیت کوین، تحلیل ریپل، تحلیل دوج کوین است.
eh.oveis
3 سال پیش