دانلود فایل تصویری لایو 28 بهمن ماه(کیفیت اصلی)
دانلود فایل تصویری لایو 28 بهمن ماه(کیفیت معمولی)
دانلود فایل صوتی لایو 28 بهمن ماه
در راستای افزایش دانش و تحلیل عزیزان و با توجه به پرسش های مطرح شده در بخش نظرات و تیکت های سایت، سوالاتی از جانب شما عزیزان مطرح گردید که در این لایو به پاسخ آنها پرداخته شده است.
سوال اول : بحث زیادی در مورد حضور در گروه اول و دوم وجود دارد (لایو سناریوهای قیمتی پیش روی بیت کوین) اگر اتفاقی که گروه سنتی دارند (گروه اول) رخ دارد افرادی که بیت دارند (گروه دوم) باید تا هاوینگ بعدی صبر کنند یعنی تا سال 2024، آیا این مورد می توان خود یک استراتژی در بدترین شرایط باشد؟
پاسخ : جواب خیر است، هاوینگ بعدی بر اساس سایکل های 4 ساله در کریپتو می باشد،شرایط بازار نشان می دهد در حال حاضر این سایکل های 4 ساله را نقض کرده و آنها رد کرده است.از این رو است که مدلی هایی مانند استاک -فلو را میاییم که نمی توانند قدرت خودشان را نشان بدهند. مدلی که ما ارائه داده ایم هنوز نقض نشده است زیرا در ژوئن وضعیت آن مشخض می شود چرا که بر اساس ترازنامه ها استوار است و هر زمان بین ژوئن تا دسامبر 2022 سقف جدیدی در بیت ایجاد شود یعنی مدل برقرار بوده و قدرتش را نشان می دهد.
از این رو اگر دسته ی اول درست بگویند دسته ی دوم نیازی به انتظار تا هاوینگ بعدی ندارند.این افراد به نظر می رسد نهایتا تا فصل اول 2023 (ژوئن تا دسامبر یا تیرماه تا آذرماهی که داشتیم تبدیل می شود به تیرماه تا اسفندماه 1401) در بیت به اعداد بهتری دست پیدا می کنند. البته توجه بفرمایید که وضعیت آلت کوینها می تواند متفاوت از بیت باشد.
سوال دوم : اگر اتفاقی که گروه دوم به دنبال آن هستند رخ دهد، در این حالت کسانی که ارزهای فیات دارند چه استراتژی را در پیش می گیرند؟ آیا در انتظار چرخه ی قدرت دلار می مانند؟
پاسخ : در 40 سال گذشته ما این شرایط تورمی را در اقتصاد آمریکا نداشتیم اگر ما شرایط جهانی شدن دهکده ی جهانی را بپذیریم، و بیان کنیم این دهکده از کشورهای مختلفی که هر یک نقشی بر عهده دارند تشکیل شده است،آمریکا بانکدار این دهکده است (چون سلطه ی دلار در دنیا وجود دارد) از این رو هرگونه سیاست های کلان پولی که منجر به تقویت و یا تضعیف دلار شود یقینا و قطعا روی بازارهای نقدینگی یا Equity market اثر خواهد گذاشت.مانند بازار سهام و بازار کریپتو.
اگر فدرال رزرو نتواند بازار را کنترل کند، با توجه به این که در 40 سال گذشته این شرایط وجود نداشته است بهتر است یک شبیه سازی با سال 1397 در ایران انجام دهیم، در این سال وقتی دلار 4200 تومانی مطرح می شود، عده ای از مردم بر این باور بودند که دلار در این رنج باقی خواهد ماند، اما ما بر اساس دانش گذشته بر این طبل کوبیدیم که دلار به سمت عددهای بالاتر یعنی محدوده های 7 تا 8 هزار تومان نیز خواهد رسید چرا که در سالهای قبل آن نیز که دلار در عدد 1226 تک نرخی در نظر گرفته شده بود. و دقیقا همین سیاست غلط در ارز 4200 تکرار شد. اگر خاطرتان باشد مجموع سیاست های غلط سبب شد که این نرخ دلار آزاد در سال 1397 تا 1398 تا 20 هزار تومان نیز رفت،(کتاب بازاریابی در رکود برای مطالعه ی بیشتر معرفی می گردد) و به نرخ هایی انجامید که کسی پیش بینی نمی کرد و بعد از آن شروع به فروکش کردن نمود،در این حالت دوپاره گی در بازار ایران ایجاد شد.
دسته اول که انتظار بر کنترل بازار داشتند و دسته ی دوم می گفتند که شرایط از کنترل خارج شده است.اگر خاطر عزیزان باشد در آن دوره اعلام کردیم که دیگر بر پایه ی ریال دارایی را نسنجیم و نگاه نداریم، اگرچه در کوتاه مدت بردی حاصل نشد اما در میان مدت قضیه فرق نمود. از این رو دسته دوم نمی توانند استراتژی خاصی در نظر بگیرند. (نرخ بهره اسمی آن چیزی که اعلام می شود نرخ بهره واقعی حاصل تفریق نرخ بهره با تورم عمومی است) آقایان مدعی اند ما اقتصاد را به سمت نرخ بهره ی خنثی حرکت می دهیم. 7 بار اگر نرخ بهره افزایش یابد در سال 2022 بازهم این اتفاق رخ نمی دهد.
در این صورت این ادعا برای 2022 رخ نمی دهد و در حالت خوش بینانه در اواسط 2023 رخ خواهد داد.از این رو به نظر می رسد این گروه الزاما به سمت بانک ها حرکت نمی کنند بخشی به سمت بانک حرکت می کنند بخشی کلاس های دارایی نظیر املاک.البته یادمان نرود کسانی که اوراق باز هستند و به شدت ریسک گریز یقینا به همین منوال به حرکت خود ادامه می دهند. از این رو بخشی به سمت اوراق و بخشی به سمت دارایی های در بازارهای موازی می رود که این ایجاد تقاضای خارج از نیاز می تواند زمینه ساز پایداری تورم تا اواسط 2023 شود.
سوال : به نظر شما انباشت برای سایکل بعدی بیت در چه محدوده ای خواهد بود؟
این سوال با توجه به رویکرد ما به سایکل های بعدی توضیح داده می شود. پس در اصل اول باید بپرسیم کدام سوپر سایکل مد نظر ماست؟ سیکل های 4 ساله؟ یا سیکل های جدید؟اگر مورد دوم است ما دو حالت را در نظر می گیریم
شرط اول : بازار خرسی از آوریل 2021 وجود داشته و به اواخر خود رسیده است. در این حالت باید کف مارکت خرسی را شناسایی کنیم. دو راه بسیار ساده برای اینکار وجود دارد:
الف) چارت بیت کوین را باز کنید به طوری که تمام تاریخچه را داشته باشد در این حالت از بخش اندیکاتورها Bitcoin Logarithmic Growth Curves را انتخاب کنید و برای اینکه دقیقا متوجه شوید چگونه این حالت را شناسایی کنید حتما فیلم را در این بخش مشاهده نمایید.(دقیقه 20)
ب)مووینگ 200 هفته ای را در تاریخچه کل بررسی کرده و بر اساس آن ریسک و ریوارد را سنجیده و میانگین کنید.
شرط دوم: استفاده از ارزش و قیمت منصفانه، در این حالت باید به سراغ مدل های ارزش گذاری (Fair Value) برویم. با توجه به اینکه این مباحث توضیحات مفصلی دارد بهتر است موارد را در فیلم لایو تماشا نمایید
سعید قدسی
3 سال پیشپشتیبان سایت
3 سال پیش