تحلیل تکنیکال رمز ارز KDA/BTC

زمان میانگین برای مطالعه 5 دقیقه

بروزرسانی: 04 خرداد، 1401
نظرات 5

در این مقاله به بررسی رمز ارز KDA/BTC در تایم فریم های روزانه و هفتگی با سبک پرایس اکشن پرداخته ایم، این رمز ارز که در حال حاضر رتبه ی 82 بازار را در دست دارد توانسته است در 24 ساعت گذشته رشد 12 درصدی را تجربه نماید.

این مقاله توسط آقای مهران صابری از دانشجویان دانشکده بازار هستند نوشته و منتشر شده است.

Kadena با نماد اختصاری KDA یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۱.۲۸ میلیارد دلار، در رتبه ۸۲ بازار قرار داشته و سهم ۰.۰۵ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد . هر واحد از Kadena در این لحظه با قیمت ۷.۴۵ دلار، با احتساب نرخ تتر ۲۷,۱۴۶ تومان معادل ۲۰۲,۳۲۰ تومان معامله می شود و حجم مبادلات روزانه آن ۹۹.۲۱ میلیون دلار است. قیمت در ۲۴ ساعت اخیر ۱.۱۲% افزایش یافته است. بالاترین قیمت Kadena در تاریخ ۲۴ آذر ۱۴۰۰(15 December 2021) معادل ۱,۹۲۸.۳۶ دلار بوده که همینک %۹۹.۶۱ پایین‌تر از آن زمان قرار دارد. تعداد واحدهای در گردش Kadena ۱۷۱.۲۹ میلیون و تعداد کل واحدهای آن ۱ میلیارد خواهد بود. در حال حاضر فعال ترین صرافی که در آن Kadena معامله می‌شود، صرافی Gate.io با سهم %37.37 از حجم معاملات روزانه است.

در ابتدا به بررسی قیمت در تایم فریم هفتگی میپردازیم

قیمت بعد از دراپی که داشت در تایم فریم هفنگی و بعد از این که ناتوان بود در زدن low قبلی یک بیس تشکیل داده ، و چون دو محدوده به فاصله زمانی و قیمتی نزدیک به هم داریم دو محدوده (کندل اینسایدبار و دو کندل داجی) رو یک محدوده در نظر میگیریم. و قیمت با یک مومنتوم بالا مقاومت 2100 و 3000 ساتوشی رو شکسته (قیمت در گذشته دوبار به منطقه ساپلای زونی که در این محدوده وجود داشت برخورد کرده و هر بار نفوذ بیشتری به این محدوده انجام داده که توانسته بوده high بالاتری رو ثبت کنه در برخورد دوم).

در ادامه چون عدم تعادلی که از سوی سفارشات خریداران ایجاد شده بوده بسیار قدرتمند بوده توانسته سقف تاریخی خود را هم بشکند و یک سقف جدید در قیمت 43564 ساتوشی به ثبت برساند.

در این محدوده در تایم فریم هفتگی قیمت به اندازه 3 هفته یعنی 21 روز در حالت رنج قرار  داشته سپس یک عدم تعادل قدرتمندی از سوی سفارشات فروشندگان انجام شده اما این عدم تعادل نتوانسته از سوی فروشندگان تداوم داشته باشه و پس از رسیدن به محدوده demand zone خریداران پرقدرت ظاهر شدند و با سفارشاتی که وارد کردند باعث شدن قیمت دوباره به محدوده رنجی که داشت بازگردد.

حال به سراغ تایم فریم روزانه میریم تا این تایم فریم رو مورد بررسی قرار دهیم.

قیمت در تایم فریم روزانه به اندازه 9 کندل در یک حالت  بی تصمیمی قرار داشته و در روز دهم خریداران تصمیم گرفتند تا با سفارشاتی که وارد کردند یک حالت عدم تعادلی رو ایجاد کنند.و قیمت پر قدرت به سمت بالا حرکت کرده.

در تایم فریم چهارساعته با وجود کش و قوس هایی که بین سفارشات خرید و فروش وجود داشته اما فروشندگان نتوانستن تا low های پایین تری رو ثبت کنند و این نشان از ضعف در مومنتوم فروشنگان دارد تا اینکه قیمت بالاتر از high  قبلی close کرده و یک کندل اینساید بار تشکیل داده است که محدوده بهینه شده ما همین کندل اینساید بار هستش.

و در ادامه قیمت پس از دراپی که توسط فروشنگان بوجود آمده پس از برخورد به این ناحیه بهینه شده با سفارشات زیاد خریداران مواجه شده و به سمت بالا پرتاب شده.

و بعد از اینکه قیمت به بالا پرتاب شد به محدوده supply zone  برخورد کرده و دوباره با سفارشات فروشندگان مواج شده و دومین دراپ رو انجام داده و دوباره پس از رسیدن به ناحیه demand zone مجددا واکنش داده و یک عدم تعادلی از سوی خریداران ایجاد شده است. سپس قیمت با سفارشاتی که توسط خریداران وارد شده تا محدوده قیمتی 23999 ساتوشی بالا اومده و یک پولبک به بیس هفتگی خوودش وارد کرده اما چون قبلتر سفارشات فروشنگان جمع شده بود به همین دلیل شاهد دراپ سنگینی از سوی فروشندگان نیستیم.

همینطور از نظر مومنتوم حرکتی شاهد یک مومنتوم 77 درجه از سوی خریداران هستیم که این نشان دهنده قدرت بالای خریداران است همچنین کندل های فول بادی که در این روند وجود دارد بسیار قوی هستند که نشان از سفارشات سنگین خریداران دارد.

بنابراین نقطه ورود بهینه ما محدوده 10596 الی 12980 ساتوشی مناسب هست و استاپ لاس رو هم میشه یک کندل روزانه زیر ناحیه demand zone قرار  داد .

و همچنین در ادامه دراپ هایی که توسط فروشنگان ایجاد شده ضعیف و شعیف تر شده هم از نظر قدرت مومنتوم (چون زوایای امواج رفته رفته ضعیف تر شده) و هم از نظر قدرت سفارشات (چون سایز کندل ها خیلی کوچک تر از کندل های صعودی هستند و رفته رفته سایز کندل ها هم کوچک تر شده)

این مقاله توسط دانشجویان دانشکده ی بازار گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی نگارش یافته است و گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی نسبت به کلیه ريسك ها، تصمیمات، برداشت ها و اقدامات شما عزیزان، سلب مسئولیت می نماید و مسئولیت یا پاسخی برای معاملات دوستان نخواهد داشت.
در 
گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی دوره های مختلفی وجود دارد که می توان به کتاب بازاریابی در رکود، آموزش مدیریت سرمایه، دوره جامع ارزهای دیجیتال، دوره رایگان آشنایی با ارزهای دیجیتال، دوره معامله گری در بازارهای مالی، آموزش صرافی کوکوین  و تحلیل بازارهای مالی اشاره کرد.
مقالات 
گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی در دسته بندی های تحلیل ارز دیجیتال، تحلیل اتریوم، تحلیل آلت کوین ها، تحلیل بیت کوین، تحلیل ریپل، تحلیل دوج کوین است.

نظرات

مهدی رجبی
3 سال پیش
سلام و درود مهران جان، اتفاقا مقاله پیش نویست رو خونده بودم منتظر بودم منتشر بشه. خدا قوت.
پاسخ دهی
اشکانی
3 سال پیش
سلام تشکر برای تحلیل زیباتون.
وجود مقالات متعدد برای کادنا در راستای تایید برای این ارز هست؟
پاسخ دهی
مهدی رجبی
3 سال پیش
سلام و عرض ادب،
خیر دیدگاه های مختلف دوستان هست و دلیلی بر تاکید و تایید این ارز نیست، هر چند که به نظر شخصه در صورتی که بیت رو بولیش ارزیابی می کنید این ارز بسیار مستعد است.
پاسخ دهی
Mr.who
3 سال پیش
سوال من هم بود و اینکه می گین بیت بولیش باشه همه ارزها رشد می کنن مگر جز اینه؟
پاسخ دهی
مهدی رجبی
3 سال پیش
بله دوست من، جز اینه.
پاسخ دهی
;