کلاهبرداری ارزهای دیجیتال

زمان میانگین برای مطالعه 5 دقیقه

بروزرسانی: 05 خرداد، 1401
نظرات 52

وعده های پوچ در بازارها و مواردی چون کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال با استفاده از عدم آگاهی مردم موجب شده تا سودجویان سرمایه های عزیزان را به تاراج ببرند

تعصب سرمایه گذاری تله ای برای سرمایه گذاران!

گاها به دلیل نداشتن تحلیل مناسب از وضعیت بازار، نگاهی عاطفی را جایگزین تحلیل می کنیم. اینکه ما علاوه بر تحلیل بر مبنای اطلاعات با استفاده از حس خود بازار را بررسی کنیم مشکلی ندارد. اما اگر بخواهیم صرفا بازار را احساسی رصد کنیم ممکن است سرمایه گذاری هایی اشتباه انجام دهیم

 

 

سرمایه گذاری هایی که صرفا با استفاده از اهرم اواطف درونی انجام شده اند اغلب تعصب سرمایه گذاری به همراه دارند. وقتی که سرمایه گذار بر روی سرمایه گذاری های خود تعصب داشته باشد بدین معنی است که از لحاظ فنی و بنایدین بازار را رصد نکرده و همین باعث می شود اشتباهات را نادیده گرفته و بر روی اشتباه خود پافشاری کند.

مثالی عرض می کنم، وقتی در پاییز 97 با عزیزانی که روی دلار 17 هزار تومانی سرمایه گذاری انجام داده بودند صحبت می کردم و از ایشان می پرسیدم تحلیل شما از وضعیت بازار چه بوده، پاسخ شفافی دریافت نمی کردم و آنچه که گفته می شد بیشتر نشان از عواطف و احساسات داشت. احساس در بازار نشان از انگیزه است و نه تحلیل.

انگیزه وقتی با تعصب سرمایه گذاری همراه شود احتمال وقوع اشتباهات را افزایش می دهد. همه ما ممکن است اشتباه کنیم و همه ما ممکن است در سرمایه گذاری های خود تعصبات سرمایه گذاری داشته باشیم. تعصب سرمایه گذاری مختص به یک بازار نیست و در بازارهای مختلف همانند بورس، ارزهای دیجیتال و ... دیده می شود.

کلاهبرداران از تعصب سرمایه گذاری سو استفاده می کنند!

در بازاری همچون ارزهای دیجیتال بارها دیده شده که شرکت ها و افرادی وجود دارند که از اهرم عواطف مخاطبان سو استفاده می کنند به نوعی که با تبلیغ ها و مشاوره های روانی قصد دارند به مخاطب خود بگویند آن چیزی که قصد سرمایه گذاری روی آن را دارید طلا نیست بلکه الماس هست! و به طور مثال دست به  کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال بزنند و هر کس این را باور ندارد بویی از دانش و اقتصاد دیجیتال نبرده است. این دسته از شرکت ها از آنجا که در اعمال رویکرد اطلاعاتی دستشان خالی است، دست به دامان عواطف فردی می شوند تا شعله های تعصب را در مخاطب و سرمایه گذار ایجاد کنند به گونه ای که با هیچ خطا و اشتباهی سرمایه گذار باور خود را از حوزه ای که پولش را در آن خرج کرده از دست ندهد.

کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال

کلاهبرداران حوزه ارزهای دیجیتال را چگونه بشناسیم؟

ترجیح می دهم اینجا اشاره ای گسترده تر داشته باشم و بگویم : کلاهبرداران بازارهای مالی را چگونه بشناسیم و نه فقط کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال؟! چرا که بازاری مثل بازار ارزهای دیجیتال نیز یک بازار مالی است و کلاهبرداران این حوزه نیز با وعده هایی همانند آنچه در بازارهای دیگر مطرح می کنند به سراغ افراد می روند.

در میان شرکت هایی که افراد را تشویق می کنند تا سرمایه شان را به آن ها بسپارند و دو ویژگی مشترک وجود دارد. اول سود تضمینی و دوم سود زیاد زیر مجموعه گیری. همه ما می دانیم که ریسک در هر بازاری وجود دارد، هیچ کسب و کار و سرمایه گذاری ای نیست که 100% بدون ریسک باشد. امروزه حتی سپرده گذاری در بانک نیز ریسک های ویژه خود را دارد. حال عده ای پیدا می شوند و وعده سرمایه گذاری بدون ریسک با سود تضمینی می دهند. هر گاه به سود تضمینی برخوردید، ابتدا شک کنید.

زیر مجموعه گیری نیز به خودی خود ایرادی ندارد، اما شرکت هایی که پاداش مجموعه گیری زیادی ارائه می دهند، قابل اعتماد نیستند. چرا که این شرکت ها سودشان فقط در جذب سرمایه جدید است نه سود حاصل از عملیات (سود واقعی). در مقاله کلاهبرداری به بهانه سرمایه گذاری در بازارهای مالی همچون نزدک و فارکس به این موضوع اشاره ویژه ای شده است.

البته کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال صرفا محدود به جذب سرمایه نمی شود. متاسفانه کلاهبرداران راه های متعددی را برای سود جویی پیدا کرده اند که در مقالات بعدی و شبکات اجتماعی به بررسی بیشتر آن ها خواهیم پرداخت.

 

برای دوری از کلاهبرداران چه کار کنیم؟

اگر قصد فعالیت در بازارهای مالی همچون ارزهای دیجیتال را داریم، بهتر است شخصا به سراغ یادگیری مهارت های آن برویم. این بازار در ابتدا ممکن است برای عزیزان گیج کننده به نظر بیاید، در صورتی که به آن سختی که فکرش را می کنیم نیست. با کمی صرف زمان برای آموزش درست و اصولی به راحتی می توانید بدون اینکه به هیچ شخص واسط نیاز داشته باشید، در این بازار فعالیت داشته باشید و البته از مواردی چون کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال پیشگیری نماییم. در ویدئو این مقاله مثالی در این رابطه ذکر شده است.

حوزه ارزهای دیجیتال حوزه ای جذاب برای فعالان بازار است، فرصت های کسب سود و درآمد در این حوزه کم نیست. صرف کمی زمان برای کسب تسلط روی این بازار هزینه های مادی و معنوی اندکی برای ما دارد، در صورتی که برای جلوگیری از ضرر و زیان، دوری از کلاهبردارن، و کسب سود بیشتر از این بازار کمک شایانی به ما می کند. در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید در دوره تخصصی و جامع ارزهای دیجیتال وب سایت گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی شرکت کنید و بدون اینکه لازم باشد یک ریال از پول خود را به کسی بسپارید، در این بازار کسب سود کنید و به یک متخصص در حوزه ارزهای دیجیتال تبدیل شوید.

در ضمن اگر توان پرداخت هییچ هزینه ای برای تهیه آموزش های تخصصی و جامع ندارید و یا شناخت کاملی از بازار ارزهای دیجیتال ندارید میتوانید دوره آموزش رایگان ارز دیجیتال را تهیه کنید که کاملا رایگان بوده و صرفا به منظور افزایش اطلاعات همراهان عزیز تهیه شده تا با افزایش اطلاعات از این دسته کلاهبرداران در امان بمانند.

کلمات کلیدی:

نظرات

بهنام مرادی
2 سال پیش
سلام.من چند روزی هست که برای خرید بسته ی آموزش ارز دیجیتال دارم تحقیق میکنم ولی واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.میشه راهنماییم کنید.ممنون
پاسخ دهی
مهدی رجبی
2 سال پیش
سلام بهنام جان، ما خودمون یه دوره اولیه رایگان روی سایت داریم، و دروه ارزدیجیتالمون توقف فروش خورده ،اون رایگانه هم برای سطح مقدماتی هست البته، دوره ارز دیجیتال خود بنده هم در فضای وب پابلیک شده، سرچ کنید دروه ارز دیجیتال مهدی رجبی، میاره واستون، دانلود کنید به رایگان تماشا کنید
پاسخ دهی
kaveh
3 سال پیش
سلام استاد
وقت بخیر.
دئ سئال از خدمتتون داشتم.
صرافی ibank معتبر است یا خیر؟
میم کوین woj نظرتون کلاهبرداریه یا مشکلی نداره؟
با تشکر و عرض ادب
پاسخ دهی
مهدی رجبی
3 سال پیش
سلام کاوه جان، ibank رو من نمیشناسم، وج رو از دوستان شنیدم که اسکم هست.
پاسخ دهی
مهدی
3 سال پیش
سلام آقای رجبی ai Markting هم کلاهبرداریه که با یه هوش مصنوعی کار میکنه
پاسخ دهی
مهدی رجبی
3 سال پیش
سلام مهدی جان، نمیشناسمش ولی اگر وعده تضمین سود میده بله،
پاسخ دهی
hasani
3 سال پیش
رییس پلیس فتا فارس در خصوص عدم شناخت و نداشتن دانش کافی برخی از شهروندان در حوزه ارز دیجیتال منجر به کلاهبرداری از آنها شده است، هشدار داد.
به گزارش بازار مشترک از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا، رییس پلیس فتا استان فارس "سرهنگ حشمت سلیمانی" در تشریح این موضوع گفت: در پی افزایش پرونده‌های قضایی با محوریت کلاهبرداری کوین ATC، این موضوع در دستور کار افسران این پلیس قرار گرفت.

وی ادامه داد: در راستای ماده 21 قانون جرایم رایانه ای مصوب 1388 و ماده 215 قانون مجازات اسلامی و ماده 148 قانون آیین دادرسی کیفری، فعالیت مجرمانه‌ی وب‌سایت‌های www.ai.trade.com  و www.exchange.aitrades.com  و www.aitrades.com  و کوین ATC برای این پلیس محرز شده  است.

سرهنگ سلیمانی گفت: ساده ترین راه برای کلاهبرداری، ایجاد و بازاریابی پروژه‌‌های جعلی و فروش این ارز دیجیتال به افراد ناآگاه از طریق وبسایت‌های اعلامی است و از آنجا که وسیله مجرمانه در جهت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع در حد گسترده و وسیع می باشد، لذا از سرمایه گذاری و فعالیت در این وب‌سایت ها خودداری کنند.

این مقام مسئول به شهروندان توصیه کرد: با توجه به این نکته که هیچ پشتوانه دولتی و حاکمیتی در دنیا برای رمز ارزها وجود نداشته، لذا وب‌سایت‌های جعلی بسیاری در این زمینه فعالیت کرده که فاقد مجوز می‌باشند. 

رییس پلیس فتا فارس از هموطنان خواست: در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت مجرمانه در فضای ‌مجازی، موضوع را از طریق نشانی پلیس‌ فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
پاسخ دهی
hasani
3 سال پیش
با پیگیری دستگاه قضائی سرکرده گروه متخلف اینترنتی به اسم ATC شناسایی شد.

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، با پیگیری دستگاه های قضائی سرکرده گروه متقلب Aitrades و همچنین Exchange.Aitrades با ارائه کوین تقلبی با نام ATC شناسایی و جلوی تخلف آنها گرفته شد.

به گفته یکی از منابع خبری آقای ش-ا ساکن آمریکا و فعال در رسانه های معاند سال ها با نرم افزارهای فیلتر شکن موجود در بازار به فعالیت و تخلف اینترنتی اقدام کرده بود.

در همین راستا به امت رسانه های قدرتمند و معتبر جمهوری اسلامی و با پوشش خبری مناسب در سطح کشور نقاب از چهره‌ متخلفان اینترنتی برداشته شد و این پروژه با شکست مواجه شد.

شگرد اصلی این باند متخلف و تبهکار که برون مرزی هم فعالیت داشته با سوء استفاده از نام برخی از ارگان اقدام به تخلف می کرده است.

مشخصا شخصی با نام س-ح-ع و با سو استفاده از نام این ارگان مهم و حیاتی کشور اقدام به سو استفاده مالی از مردم می کرده است.

از سران اصلی و فعال این تیم کلاهبردار آقای ع-ن و م-ن است که در کشور قطر به سر می برند و آقای م-م که ساکن ترکیه است .

هم اکنون پیگیری جهت دستگیری سران و سر شاخه های این تیم متخلف بزرگ در داخل و خارج از کشور با پیگیری دستگاه های قضایی ، اجرایی و قدرتمند کشور در حال اجرا است.

اکنون این گروه متخلف با ایجاد و راه اندازی یک سایت قمار و شرط بندی به آدرس www.betvest.net که ترکیبی از شرکت‌های نت ورک، هرمی و قمار جهت اخلال در نظام اقتصادی و خروج کلان ارز توسط شخصی که خود را گاد فادر و خودش را منتصب به یکی از ارگان های دولتی می نامند راه دیگری را برای مکیدن خون مردم برگزیده است.
پاسخ دهی
;