چگونه نقدی بفروشیم؟ (قسمت اول)

زمان میانگین برای مطالعه 4 دقیقه

بروزرسانی: 07 خرداد، 1401
نظرات 0

اگر می خواهید بدانید در این شرایط چگونه نقدی بفروشیم در این ویدیو به 6 راهکار برای تبدیل فروش اعتباری و اقساطی به فروشی نقدی اشاره کرده ایم.

در این ویدئو می خواهیم 6 راهکار برای تبدیل فروش اعتباری و اقساطی به فروشی نقدی بگوییم که بدانیم چگونه نقدی بفروشیم ؟

 

چگونه نقدی بفروشیم ؟

در بسیاری از مواقع باید حقایق موجود در بازار را پذیرفت. در رابطه با سوالاتی چون چگونه نقدی بفروشیم باید اشاره کرد، امروزه دیگر فروش اعتباری بخش جداناپذیری از بازار شده است. طی سال های گذشته بسیاری از کسب و کارها با این گونه فروش های مدت دار عجین شده اند. تبدیل فروش اعتباری به فروش نقدی تنها نیازمند همت نیست. اجرای این پروسه بدون داشتن استراتژی محکوم به کاهش میزان فروش است. اولین سیگنال های فرا رسیدن دوران رکود، کاهش سرعت گردش پول و افزایش نرخ بیکاری است. پس آنچه در زمستان 97 در کف بازار رخ می دهد رفتار طبیعی است که بازار در واکنش به رکود از خود نشان می دهد. پس هدف از نقدی فروشی یا کاهش مدت زمان فروش اعتباری افزایش سرعت گردش پول و کمک به تامین سرمایه مورد نیاز کسب و کارها است.در این مقاله می خواهیم راهکارهایی برای تبدیل فروش اعتباری و اقساطی به فروش نقدی به شما بگوییم تا متوجه شویم چگونه نقدی بفروشیم
  • کتاب "مقابله با بحران اقتصادی ایران" را از همین سایت دانلود کرده و بخوانید. این کتاب در تابستان 97 توسط خودم تالیف شده و شرح حال امروز ماست ( زمستان 97). در فصل سوم این کتاب راهکار هایی برای تصحیح الگوی قیمت گذاری و ارائه محصول به شما عزیزان توضیح داده است که از ذکر آن ها در این مقاله می گذریم.
  • اصلاحاتی در قیمت و محصول ایجاد کنید. تبدیل فروش اعتباری به فروشی نقدی بدون ایجاد اصلاحاتی در قیمت و محصول و همچنین تخصیص امتیازاتی به خریدار امکان پذیر نیست. برای ایجاد اصلاحات قیمتی نیازی نیست وارد جنگ قیمتی شوید لیکن باید دیدگاهی عمیق نسبت به فعالیت رقبا داشته باشید. بررسی کنید که رقبا محصولات مشابه شما را با چه قیمتی به مشتری و مصرف کننده عرضه می کنند، ما باید به دور از جنگ قیمتی با کاهش هزینه های عملیاتی، کاهش سود و ... بهای تمام شده محصول خود را از 90% رقبا پایین تر نگاه داریم. در مرحله بعدی ابتدا به جای تفکر به اینکه چگونه نقدی بفروشیم ، باید به مدت زمان روال فروش اعتباری رقبا نگاهی داشته باشیم. وقتی که در قیمت و محصول اصلاحاتی ایجاد می شود، ما می توانیم انتظاری از شبکه مشتریان خود داشته باشیم که در قبال امتیازات واگذار شده مدت زمان پرداخت خود را کاهش دهند. به خاطر داشته باشیم که در دوران رکود حساسیت قیمتی مصرف کننده به شدت بالا رفته و هیچ چیز به اندازه قیمت برای او مهم نیست.
  • گاهی نفروختن بهتر از فروختن است! در توضیح این مورد ابتدا مثالی از گذشته خود می آورم. در اوایل سال 93 که بازار در کسادی به سر می برد. فروش ما نیز به پیروی از روند بازار کاهش پیدا کرده بود. ما برای آنکه صرفا در نرم افزار حسابداریمان فاکتور های بیشتری صادر کنیم و متوسط فروش ماه را در عددی بالاتر ببندیم، با همان قیمت فروش نقدی شروع به فروش اعتباری کردیم و حاصل آن شد چک هایی که هیچ گاه پاس نشدند.

چگونه نقدی بفروشیم

اگر به اصل اقتصاد و بازار نگاهی داشته باشیم متوجه می شویم که بازار معتقد است که در شرایط بد اقتصادی بدهکار هیچ گاه بدهی خود را پرداخت نخواهد کرد. این یک اصل است نه یک شرط. پس احتمال آنکه بسیاری از وعده های پرداخت مدت دار در دوران رکود نقد نشوند بسیار زیاد است. زمانی که حجم فروش در دوران رکود پایین است صرفا به دنبال افزایش آمار فروش خود نباشید. ممکن است در این میان اشتباهاتی رخ دهد که سبب وارد شدن صدمات سنگینی به بدنه کسب و کار و منابع مالی شرکت شود. در مقابله با این شرایط حجم فروش را کاهش داده و به سود خرده فروشی بسنده کنید.

 

کلمات کلیدی:

نظرات